All-in service

Als we zeggen dat jij alleen maar hoeft te dromen, dan mag je dat ook letterlijk nemen. Want wij gaan voor jou op maat aan de slag, van ontwerp tot en met afwerking. Dat doen we op basis van meer dan vijftig jaar ervaring, een moderne topinfrastructuur en onze ervaren en getalenteerde vakmannen.

1

Spring binnen!

Kom eens langs in één van onze toonzalen en breng alvast wat plannen en fotomateriaal mee van je tuin en achtergevel. Of we komen zelf ter plaatse kijken. Tijdens onze eerste ontmoeting vertel jij ons precies over wat voor veranda, terrasoverkapping of bijgebouw jij droomt. Wij denken van onze kant helemaal met je mee en bieden je een zicht op de laatste nieuwe trends.

2

Voorontwerp en offerte

Wij geven je al een eerste blik op de toekomst en komen bij jou thuis de offerte overlopen. Wij zijn van begin tot eind open en transparant in onze communicatie. Als jij ons groen licht geeft, schieten wij meteen in actie.

3

Meten is weten

Verwacht je aan een bezoekje van onze verkoper en werfleider. Zij komen de juiste opmetingen doen in je tuin en woning. Eens dit achter de rug is, ronden we je plannen helemaal af en sturen we ze ter goedkeuring op naar de gemeente.

4

Start van de productie

Krijg je een go van je gemeente? Dan starten we de werken op in ons eigen atelier. Elk onderdeel is van eigen makelij. Wij garanderen je met andere woorden een optimale kwaliteit en opvolging.

5

Start van de bouwwerken

Tijd om te graven en de fundering te plaatsen. Daarna is het de beurt aan onze plaatsingsploeg. We starten met de profielen en de lichtkoepel of -straat en eindigen met de beglazing. Op ongeveer anderhalve week tijd is je veranda wind- en waterdicht. Wist je dat we bij Miniflat zelfs eigen metsers in huis hebben?

6

Technieken en afwerking

De elektricien en loodgieter komen langs om de nodige leidingen te plaatsen. Dan volgen de vloerisolatie en de chapelaag. Eens alles droog is, leggen we de vloer. Afronden doen we met het plaatsen van de wanden en met de schilderwerken. Na opnieuw anderhalve week zijn we helemaal rond: tijd om te genieten!

Bouwwerken afgerond? De overheid voerde verplicht een termijn van 10 jaar aansprakelijkheid voor aannemers in. Maar na oplevering van je Miniflat veranda, bijgebouw of terrasoverkapping geniet je standaard van 15 jaar kwaliteitsgarantie.
Wij zijn zo zeker van onze producten, de kwaliteit van onze materialen en het vakmanschap van onze installateurs dat wij met plezier de verplichte termijn van 10 jaar kwaliteitsgarantie verlengen naar 15 jaar. Zo geniet jij met een gerust hart van jouw droomrealisatie.
Vraag offerte aan

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.