07 juni 2019

Bert van Miniflat veranda: “Wij gaan altijd dat stapje verder”

Een mooie Miniflat veranda van topkwaliteit en met een topcomfort. Dat is nu al 50 jaar lang onze missie. Zaakvoerder Bert Dierick vertelt hoe Miniflat veranda’s die belofte sinds 1967 waarmaken voor onze klanten. 

Miniflat veranda

“We vierden in 2017 onze vijftigste verjaardag. Onze papa Karel begon eraan in 1967, en nu staan mijn zussen Leen en Klaartje en ik aan het roer”, blikt Bert terug op de begindagen van Miniflat veranda’s. “In die tijd groeiden we uit tot een verandabouwer met honderd man in dienst en vijf Miniflat vestigingen, twee daarvan hier in Beverlo en Sint-Job-in’t Goor. Maar vooral: een verandabouwer die zowel fabrikant als plaatser is, constant inzet op innovatie en zowel aluminium, hout als staal aankan.”

Eigen onderdelen = uniek

“Dat we zelf onze onderdelen fabriceren bij Miniflat, maakt ons uniek. Dat is voor mij nochtans een evidentie. Als verandabouwer willen wij namelijk totaalcontrole over het eindresultaat. En dat begint bij het ontwerpen en het zelf maken van profielen, dakkoepels…  Dat is voor mij net zo logisch als zelf plaatsen: wij hebben eigen plaatsingsteams en zelfs een eigen metsersploeg. Kortom: we proberen alles zoveel mogelijk in eigen beheer te houden.”

“Op die manier zijn we 100% zeker van de kwaliteit. Maar doordat we zelf fabrikant zijn, kunnen we onze producten ook constant te verbeteren. En beter als in technisch beter en/of mooier. Het stelt ons ook in staat om in te spelen op de vraag van onze klanten of architecten. Om zo met nieuwe dingen op de markt te komen.”

Een Miniflat veranda = favoriete plek in huis

“Die manier van werken leidt tot kwalitatieve Miniflat veranda’s op maat met een topcomfort: doorgedreven geïsoleerd, de juiste koeling en verwarming, mooi afgewerkt en een knap design. Je toekomstige veranda moet zo goed zijn, dat het je favoriete plekje wordt. Niet alleen een plaats waar je in de tussenseizoenen eens een boekje leest. Maar een volwaardig stuk nieuwbouw waar het elke dag genieten is.”

Wil je ook genieten van en in een unieke Miniflat veranda? Bert, Leen, Klaartje en het hele team helpen je graag verder. Contacteer ons nu voor meer informatie, vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze toonzaal en doe inspiratie op!