18 mei 2020

De weg naar een nieuwe veranda: onze (digitale) werking

Geïnteresseerd in een nieuwe veranda of bijgebouw van Miniflat? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij komen snel bij je terug. Alles nog vlotter laten verlopen? Je kan helpen door ons op voorhand volgende informatie te bezorgen:

Foto’s van je huis: maak foto’s van de gevel waar je veranda tegen zal komen. Maak zowel een frontale foto als twee schuine foto’s, langs links en rechts. Tip: zorg dat de gevel volledig op de foto past, ga niet te dichtbij staan.

Als voorbeeld:

Plan van je woning: bezit je de digitale plannen van je woning? Stuur ze dan zeker mee. Enkel plannen op papier? Maak er een foto van of scan ze in.

Enkele voorbeelden waarmee je ons kan helpen:

Je inspiratie: heb je al een idee hoe je droomveranda eruitziet? Check zeker onze realisaties en fotodatabase. Sla foto’s op of maak screenshots van wat je mooi vindt en stuur het ons door. Zo kunnen wij meteen met je meedenken.

Bezorg ons bovenstaande informatie via mail (info@miniflat.com) en vermeld je naam in de titel van de mail. Goed begonnen is half gewonnen!

What’s next?

Heb je ons gecontacteerd en de nodige info bezorgd? Dan neemt een van onze medewerkers gauw contact met je op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Waarvoor wil je de veranda of het bijgebouw gebruiken? Waar wil je dat het aansluit op de woning? Hoe groot wil je dat de structuur wordt? Welke stijlen of materialen zie je zitten – en welke net niet?

Hierna gaan wij aan de slag. We plannen een digitale vergadering, waarin we jullie een eerste ontwerp tonen en dit uitvoerig bespreken. Vinden jullie het ontwerp goed? Dan maken wij een offerte op voor jullie project en spreken we af in de showroom om dit te overlopen.

Is er een akkoord, dan kan het echte werk beginnen. We sturen een technische werfleider ter plaatse die alles nog eens exact komt opmeten. Er volgt nog een online bespreking met jullie en indien nodig de architect, aannemer… erbij. Hierna beginnen wij met de productie en tot slot de bouw van je veranda of bijgebouw.

Let’s go!

Wens je dus graag meer informatie of wil je ontdekken wat wij voor je droomproject kunnen betekenen? Neem contact met ons op, bezorg ons de informatie die je al hebt, en we helpen je met plezier verder!