06 augustus 2019

Goede verandabouwer in Limburg? Wij zijn NFVC-proof!

Hoe vind je echt een goede verandabouwer in Limburg? Want elke veranda-aannemer claimt de beste te zijn. Dat maakt het voor jou niet makkelijker om een keuze te maken. Gelukkig bestaat er zoiets als het NFVC-label. Aannemers met dit label verbinden zich ertoe om te werken volgens de regels van de kunst. Jouw garantie op een betrouwbare aannemer dus!

goede verandabouwer Limburg

Hoe je het ook draait of keert: een veranda is een investering. En daarom wil je er zeker van zijn dat je het allerbeste terugkrijgt. De keuze van een goede Limburgse verandabouwer is de beste garantie op een veranda van topkwaliteit.

Wat is het NFVC-label?

Het NFVC-label wijst je de weg naar de echte vakmannen. NFVC staat voor Nationale Federatie van Veranda Constructeurs. Deze sectororganisatie van verandabouwers bestaat al sinds 1989 en is door het Ministerie van Middenstand officieel erkend als onafhankelijke beroepsorganisatie. Momenteel telt NFVC 13 leden in België.

De federatie staat garant dat alle aangesloten leden werken volgens de regels van de kunst. Leden moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en bewijs leveren van hun vakbekwaamheid en financiële stabiliteit. Zo ben jij zeker van de kwaliteit en service die zij aan jou leveren.

goede verandabouwer Limburg

Miniflat: trots lid als Limburgse verandabouwer

Uiteraard zijn wij van Miniflat een van de aangesloten leden. Na meer dan 50 jaar ervaring, zijn we gespecialiseerd in zowel aluminium als stalen of houten veranda’s en bijgebouwen. Wij produceren al onze materialen zelf,  zodat we jou hoogstpersoonlijk de beste kwaliteit en een extra lange levensduur kunnen garanderen. Onze realisaties kunnen dat alleen maar bevestigen.

Meer informatie over NFVC vind je op www.nfvc-fncv.be. Wil je graag meer weten over onze veranda’s en onze gegarandeerde kwaliteit? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Je bent ook welkom in een van onze toonzalen, waar we ons kunnen graag tonen.