16 februari 2019

Ontdek je toekomstige veranda in virtual reality

Hoe gedetailleerd een ontwerp ook is, soms is het moeilijk om je voor te stellen hoe het écht zal zijn. Ik zie het gewoon niet, krijgen we dan te horen als we de 3D- samen overlopen. Wel, ook daar hebben we iets op gevonden: virtual reality.

We zouden een opening in de achtergevel maken. Tussen de toekomstige veranda en de huidige keuken. Om zo die te kleine keuken uit te breiden. De man van het koppel zag het voor zich, maar de vrouw helemaal niet. Ik zie het niet. Ik weet niet wat het resultaat gaat zijn. Waardoor ze bleef twijfelen.

Breng je plannen tot leven

Hoe gaat dat in zijn werk? Wij tekenen jouw tuin, huis en verandaplannen uit in 3D. Tot zelfs je tuinmeubilair. Jij schuift een VR-bril voor je ogen. En wij sturen die plannen door naar die bril. Zo krijg jij een perfect beeld van je veranda. Je ziet ze vanuit je tuin, kan naar binnenwandelen en kijkt zelf rond. Wij laten de zon op- en ondergaan zodat jij een perfect zicht krijgt op de lichtinval gedurende de dag. Toen ze de bril afzette, was mevrouw meteen overtuigd. Nu ben ik helemaal gerust dat het is wat ik wil.

Wil jij ook eens rondwandelen in je toekomstige veranda? Kom langs in onze showroom en we geven je een virtuele rondleiding.