30 september 2019

Drie Goten: feestzaal en restaurant groter maken met een veranda

Een veranda of tuinkamer kan je horecagelegenheid upgraden. Dat bewijzen ze bij Drie Goten. Een zaak die begon met simpele gerechten en uitgroeide tot een taverne voor fijnproevers én een toplocatie voor privé- en bedrijfsfeesten. De uitbaatster van Drie Goten deelt haar ervaringen.

restaurant groter maken

“Oorspronkelijk was Drie Goten een klassieke taverne. Maar we kregen meer en meer aanvragen om feesten te organiseren. Voor onze taverne betekende dat, dat we die dagen moesten sluiten. Er was anders geen plaats voor alle gasten. Door al die sluitingsdagen kwamen we tot de vaststelling dat we meer feestzaal waren dan eetgelegenheid. En dat was niet de bedoeling.”

Nood aan uitbreiding

“Daarom besloten we om onze zaak groter te maken, zodat we de twee beter konden combineren. In die uitbouw zorgden we dat de taverne weer taverne kon zijn, naast de feestzaal. We waren er hoe dan ook snel uit dat onze uitbouw een veranda moest zijn. We lieten in onze eigen woning al een veranda door Miniflat plaatsen en waren daar heel tevreden van.”

“Het resultaat is een tuinkamer die plaats biedt aan bijna honderd klanten. Het grootste pluspunt is misschien wel het vele licht dat de ramen binnenlaten. En het contact met buiten, dat ook. We zitten hier op een mooie locatie en dat willen we maximaal uitspelen.”

restaurant groter maken

Natuur & gastronomie

“De tuinkamer is ook de ideale oplossing wanneer het druk wordt in het restaurant. Met het schuifraam open hebben we er meteen honderd plaatsen bij en maken we het restaurant gemakkelijk groter. Voor ons is het plaatje nu compleet: Drie Goten is een oase van groen en water, een plek waar natuur en gastronomie elkaar de hand reiken.”

Jouw restaurant groter maken? Met Miniflat

Ben je ook op zoek naar een manier om jouw feestzaal, taverne of restaurant groter te maken? Dan helpen wij je graag met een oplossing op maat, afgestemd op jouw wensen en stijl. Onze prijssimulator helpt je met een eerste prijsinschatting van jouw droomontwerp.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons!