Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

01 september 2022

Schuiframen in een poolhouse: wat zijn de mogelijkheden?

Waar een schuifraam plaatsen in je poolhouse?

Aangezien een schuifraam een breed zicht biedt, raden we aan om het raam te plaatsen aan de kant van de poolhouse waar het meeste activiteit of uitzicht zal zijn. Zo geniet je optimaal van je tuin én je gezelschap.

Welk materiaal en kleur kiezen voor je schuifraam?

Wanneer je een poolhouse door ons laat bouwen, kan je kiezen voor schuiframen in hout of aluminium. Deze materialen bieden we aan in een brede waaier aan kleuren zodat jij je poolhouse volledig kan personaliseren en afstemmen op jouw tuin.

Isolatiemogelijkheden van het glas

Bij glazen schuiframen, wanden of deuren kan kiezen voor enkele of dubbele beglazing. Dubbel glas is wind- en waterdicht en isoleert goed, maar iets prijziger. Enkel glas kan ook, maar isoleert helaas niet goed. Het voordeel van enkel glas is dat het meestal profielloos is. Bij Miniflat maken kiezen we meestal voor dubbel glas.

Ik had genoteerd dat enkel glas niet wind- en waterdicht is, maar twijfel nu of dat wel klopt. Glas houdt wind en water toch sowieso buiten?

Kom langs om jouw toekomstige poolhouse te bespreken

Zie jij je droompoolhouse al helemaal voor je? Kom dan zeker eens op gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak of vraag een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.