02 juni 2020

Thuiskantoor in bijgebouw: professioneel, praktisch en dichtbij!

Thuiswerken. Het was de afgelopen maanden niet weg te denken en blijft ongetwijfeld nog lang belangrijk. Maar het brengt ook extra uitdagingen met zich mee. Want hoe zorg je voor een goede scheiding tussen werk en privé? En kan je bellen of klanten ontvangen zonder gestoord te worden? Een thuiskantoor in een bijgebouw – noem het gerust een tuinkantoor – kan de perfecte oplossing zijn.

Thuis, maar ook niet

Heb je een bijgebouw als thuiskantoor, dan kan je je echt afzonderen tijdens je werk. En hoef je niet met je laptop of computer in de woonkamer te zitten, waar afleiding nooit veraf is. Maar ook al zit je apart in je tuinkantoor, toch ben je nog dichtbij genoeg om een oogje in het zeil te houden.

Extra werk- of atelierruimte

Gebruik het ene deel van je bijgebouw als werkruimte, keuken… en het andere als bureauruimte waar je klanten ontvangt, je administratie in orde brengt… Een bijgebouw is flexibel in te richten en aangepast aan de noden die bij je job komen kijken.

Perfect voor vrije beroepen

Architect, advocaat, boekhouder…? Mensen met vrije beroepen moeten regelmatig klanten ontvangen, en doen dat misschien liever niet in hun privéwoning. In een bijgebouw als thuiskantoor kan dat gemakkelijk, met respect voor de nodige privacy van je klanten.

thuiskantoor

Koppel inspanning en ontspanning

Een bijgebouw hoeft niet enkel dienst te doen als tuinkantoor. Breid bijvoorbeeld uit met een (overdekt) terras en een kleine bijkeuken, en je hebt een gezellige plek om de avond door te brengen. Dat kan zeker interessant zijn wanneer je een tuin hebt die op het noorden ligt en je bijgebouw vanachter in de tuin staat. Hier geniet je van de laatste zonnestralen.

Na de werkuren kan je bijgebouw ook een van de favorieten plekken van je kinderen worden. Een plek waar ze gezellig met vrienden kunnen afspreken, zonder het gevoel te hebben dat zij gewoon thuis zitten.

thuiskantoor

Thuiskantoor: de toekomst?

Het is duidelijk: een bijgebouw als thuiskantoor is de perfecte oplossing voor wie (veel) thuis werkt, maar toch een afgesloten werkplek wil. De mogelijkheden zijn zo divers dat een bijgebouw volledig op maat kan worden ingericht. Zo geniet je er ten volle van.

Wij creëren onze bijgebouwen steeds volledig op maat, en horen graag hoe jouw ideale tuinkantoor eruitziet.

Meer weten? Contacteer ons gerust voor meer informatie of kom langs in een van onze toonzalen.

Of vraag nu een vrijblijvende offerte aan en krijg zicht op het kostenplaatje.