Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

16 januari 2020

De 5 troeven van een stalen veranda

Op zoek naar het juiste materiaal voor je nieuwe veranda? Wij geven je 5 redenen waarom je moet kiezen voor een veranda uit staal.

1. Industriële en verfijnde uitstraling

Met staal kan je jouw veranda uitrusten met ultradunne profielen zonder aan stevigheid in te boeten. De mogelijkheden zijn uitgebreid en zijn perfect voor wie houdt van een strakke, uitgepuurde en industriële look. Wij verwezenlijkten al heel wat prachtige stalen veranda’s.

2. Ultrasterk

Staal is zonder twijfel een van de sterkste materialen voor veranda’s. Daardoor is het materiaal perfect voor grote overspanningen en zeer hoge deuren of ramen.

3. Weinig onderhoud

Een stalen veranda is erg onderhoudsvriendelijk. Je onderhoudt het materiaal met een neutraal schoonmaakmiddel en voert een keer per jaar een onderhoud uit met de kit die wij meeleveren met je veranda.

4. Duurzaam

Staal is een goed recycleerbaar materiaal en is een aanrader qua duurzaamheid.

5. Uniek

Een stalen veranda is een nicheproduct en staat garant voor een uniek design dat handwerk en de juiste expertise vereist. Expertise die wij bij Miniflat aanbieden.

Kies ook voor staal!

Gewonnen voor de unieke uitstraling van staal? Bereken met onze prijssimulator hoeveel jouw droomveranda kost!

Twijfel je toch nog tussen de verschillende materialen? Doe onze materiaaltest en ontdek welk materiaal best past bij jouw wensen.