21 februari 2022

Krijg een realistisch beeld van je toekomstige veranda met interactieve 3D-renders

Wanneer je een veranda koopt, wil je uiteraard de zekerheid dat het eindresultaat aansluit bij jouw verwachtingen. Dat is niet altijd evident op basis van een schets of tekening. Daar willen we verandering in brengen … Met interactieve 3D-renders.

Waarom een veranda of terrasoverkapping ontwerpen met 3D-renders?

Vroeger kreeg je bij de aankoop van een veranda enkel een technisch plan te zien. De dag van vandaag krijg je van ons al 3D-beelden van je veranda om een beeld te krijgen van het eindresultaat. Dat werkt goed, maar wij gaan graag nog een stapje verder wanneer we je veranda ontwerpen: een heel realistische voorstelling van je veranda of terrasoverkapping én je huis.

Met interactieve 3D-renders krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw veranda zal passen bij jouw huis en tuin. Je ziet het totaalplaatje: de zon die door de ramen schijnt, het interieur en exterieur van je veranda, en de aansluiting op je woning. Je kan zelfs als het ware volledig rond je veranda en/of terrasoverkapping wandelen. Zo weet je zo goed als exact waar je aan toe bent.

Deze 3D-renders bieden een aantal voordelen:

  • Je krijgt een realistisch totaalbeeld van je veranda, overkapping en huis.
  • Je kan je huidige keuzes evalueren en bijsturen indien gewenst.
  • Het kost jou weinig extra moeite.
  • Het is een gratis service die wij je met veel plezier bieden.

Hoe worden 3D-renders gemaakt?

Op basis van grondig overleg in onze toonzalen, maken we een ontwerp op van jouw veranda. Vervolgens stuur jij ons foto’s door van jouw huis en zetten wij deze om in een tekening. Deze tekening wordt dan, met behulp van een software, samen met het ontwerp van de veranda omgezet in een 3D-render. Het resultaat: een realistische voorstelling van hoe jouw veranda er zal uitzien.

Hoe zien de renders eruit?

Enkele beelden die gegrepen werden uit de interactieve renders:

Heb je interesse in het ontvangen van een 3D-render van je ontwerp? Laat het dan zeker weten. Wil je intussen graag wat inspiratie opdoen? Download dan onze inspiratiegids om een kijkje te nemen naar onze projecten.