29 maart 2019

Veranda op maat laten maken? Wij kunnen alles

“Wij kunnen alles. Net omdat iedereen iets anders wilt. Een bijgebouw of veranda op maat laten maken, in welke stijl dan ook: jij kiest, wij maken het waar. Dat is al meer dan 50 jaar onze missie hier bij Miniflat”. Zaakvoerder Bert Dierick legt uit hoe wij die beloftes waarmaken.

Aluminium, hout én staal

“Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Zowel technisch, naar onderhoud als uitzicht. Voor het ene project is hout een logische keuze, voor het andere gaat het tussen aluminium en staal. Mij gaat het erom dat we alles kunnen aanbieden. Als jij vraagt aan een verandabedrijf dat alleen met aluminium werkt wat de beste oplossing is, mag je drie keer raden welk materiaal het naar voren schuift om een veranda op maat te laten maken.”

Veranda, poolhouses, tuinhuizen…

“Daardoor kunnen we ook elk type bijgebouw of aanbouw aan. Van een terrasoverkapping tot een poolhouse of exclusieve veranda op maat laten maken. Elk project is bij ons maatwerk. We ontwerpen en bouwen volledig naar jouw wensen.”

Veranda op maat laten maken

Drie ateliers, eigen team

“We hebben serieus geïnvesteerd in die materiaalkennis. Vroeger waren we alleen sterk in hout en staal. Met een overname begin 2000 voegden we aluminium toe aan ons gamma. Nu hebben we per materiaal een apart atelier.”

“Met in die ateliers ervaren handen: lassers, schrijnwerkers… Dat we zelf onze onderdelen ontwerpen en fabriceren, maakt ons uniek. Wij willen totaalcontrole over het eindresultaat. En dat begint bij het ontwerpen en het zelf maken van profielen, dakkoepels…  Wij hebben ook eigen plaatsingsteams en zelfs een eigen metsersploeg. Op die manier zijn we 100% zeker van de kwaliteit. En kan jij met een gerust hart je veranda op maat laten maken.”

Service van A tot Z

“Wij hebben dus alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de gordijnen in jouw toekomstige veranda. En alles daartussen: de dossieraanvraag, grondwerken, technieken… Zo heb je één aanspreekpunt gedurende het hele traject waarin je jouw veranda op maat laat maken.”

Topkwaliteit en topcomfort

“Die manier van werken leidt tot kwalitatieve veranda’s op maat met een topcomfort: doorgedreven geïsoleerd, de juiste klimatisatie en verwarming, mooi afgewerkt en een knap design. Jouw toekomstige veranda moet zo goed zijn dat het je favoriete plekje wordt. Een volwaardig stuk nieuwbouw waar het elke dag genieten is. Daarom kies je voor ons om je veranda op maat te laten maken.”

Laat je veranda op maat maken

Bij ons vind je duizend-en-één mogelijkheden om je veranda op maat te laten maken. Nieuwsgierig? Of heb je nog vragen? Contacteer ons of kom eens langs in een van onze toonzalen.