06 juli 2020

Miniflat partnert met Verandaland Waregem

Om onze producten op grotere schaal aan te bieden en lokale handel te ondersteunen, werken wij vanaf nu samen met verandabouwer Verandaland in Waregem. Zij breiden hun aanbod uit met onze veranda’s en bijgebouwen in hout en staal. 

Verandaland Waregem

Met 25 jaar ervaring op de teller, is Verandaland een gevestigde waarde in de sector en de West-Vlaamse regio. Ze zijn gespecialiseerd in aluminium veranda’s in minimalistische en moderne tot klassieke stijlen. En daar komen nu ook onze producten bij.

Waarom de samenwerking?

Waar heel wat verandabouwers zich focussen op 1 materiaal, meestal aluminium, werken wij bij Miniflat met 3 materiaalsoorten: hout, staal en aluminium. Door ons partnership met Verandaland kunnen wij ons maatwerk nu aanbieden in andere regio’s van het land. En ook onze partner in Waregem kan zijn klanten zo nog beter servicen. Een win-winsituatie!

Een eerste realisatie in Waregem

Miniflat en Verandaland kennen elkaar al langer; we zijn allebei lid van de NFVC (Nationale Federatie van Verandaconstructeurs). De samenwerking startte met de bouw van onze eerste veranda in houtmassiefbouw, die bij Verandaland onderdeel wordt van hun showroom. Kenmerkend is de wand uit massieve houten balken die zowel als draagstructuur als afwerking dient. De tekenaars van Verandaland kunnen zich hier terugtrekken om ongestoord verder te werken. Een vlakke dakkoepel zorgt voor de nodige lichtinval. Een mooi voorbeeld van hoe een veranda of bijgebouw kan dienen als (extra) kantoorruimte.

Verandaland

Ontdek de veranda van je dromen…

Bij Miniflat of Verandaland! Wij zorgen graag voor een unieke constructie op maat. Spring gerust binnen bij een van ons, afhankelijk van waar je woont.

We helpen je graag verder!

Miniflat

Korpselsesteenweg 96

3581 Beverlo

 

Nijverheidsstraat 2

2960 Sint-Job-in’t-Goor

 

Openingsuren:

Maandag – zondag 13u-18u

 

Verandaland

Anzegemseweg 8

8790 Waregem

 

Openingsuren:

Maandag – vrijdag 10u-12u en 13u-17u

Zaterdag – zondag 14u-17u

Gesloten op feestdagen