20 oktober 2021

Werken bij Miniflat, dat gaat er zo aan toe

Op zoek naar een fijne werkplek, waar je blijft bijleren, plezier maakt én meewerkt aan topproducten? Dan ben je bij Miniflat aan het juiste adres. Want werken bij Miniflat, dat betekent:

Meedenken over oplossingen

Of je nu aan de slag bent als tekenaar, ateliermedewerker of monteur: bij Miniflat krijg je de nodige vrijheid om zelf met ideeën te komen en na te denken over oplossingen.

Veel flexibiliteit

We maken constructies op maat van de klant, wat betekent dat elk project anders is. Je job zal dan ook niet elke dag hetzelfde zijn, maar verschillen naargelang het project waaraan je werkt.

Deel uitmaken van een hecht team

In totaal zijn we met zo’n negentig medewerkers, in ons atelier werken vijftien mensen. Veel mensen werken hier al vele jaren, en vormen een hecht team. En in dat team is er altijd plaats voor iemand nieuw.

Verschillende taken uitvoeren

Hier geen bandwerk of non-stop dezelfde taak uitvoeren. We zorgen voor variatie door taken te verdelen en geregeld te wisselen van taak. Nu eens helpen materialen uitladen, dan weer inspringen op de montageafdeling, enzovoort. Zo word je een flexibele all-rounder die multi inzetbaar is.

Vaste uren en structuur of net niet?

Verschillende taken en veel flexibiliteit, maar tegelijkertijd ook de nodige structuur en regelmaat. We werken in de schrijnwerkerij tijdens vaste uren, en je weet op voorhand grotendeels hoe je dagplanning eruit zal zien.

De montageploegen die hebben flexibelere agenda’s en werken tot de werf af is. De officiële overuren regeling wordt hier maximaal voor ingezet.

Blijven leren

We zitten maandelijks samen met iedereen van de atelier- en montageafdeling om bij te sturen. We delen dan nieuwe evoluties, manieren van werken, tips en suggesties met elkaar.

Frietjes na het werk

Sfeer, gezelligheid… en frietjes! Tijdens de middag of vrijdag na het werk maakt het atelier regelmatig gebruik van hun friteuses om frieten te bakken voor het team.

Topteambuildings

Het verlof – in de winter en zomer – wordt bij ons altijd goed ingezet. Een gezellig kerstfeest in de winter en een heerlijke barbecue in de zomer zijn ondertussen traditie.

Meewerken aan producten van de hoogste kwaliteit

Wat is fijner dan werken aan projecten waarop je nadien echt trots kan zijn? We gebruiken enkel heel goede materialen, waardoor al onze afgewerkte projecten 100% ‘premium quality’ zijn.

Jobzekerheid

Miniflat is een succesvol bedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat, en daar nog minstens even veel jaren wil bijdoen. Je komt dus terecht in een bedrijf met een hoge jobzekerheid en veel werkkansen. Onze orderportefeuille is al voor de komende 9 maanden goed gevuld.

Solliciteer nu en word een Proud Miniflat Member

Zie je een job bij Miniflat wel zitten? Bekijk dan nu al onze openstaande vacatures. Klik hier om naar onze vacaturepagina te surfen.

Tot binnenkort?