28 november 2019

Woning uitbreiden met veranda: 4x doen!

Je woning uitbreiden kan op heel wat manieren. Van een klassieke aanbouw uit baksteen tot een veranda of zelfs bijgebouw. Wij geven je vier redenen waarom je voor een veranda moet kiezen.

woning uitbreiden

Veel glas = groter ruimtegevoel

Ja, met een woonuitbreiding maak jij je woning uiteraard groter. Maar het ruimtegevoel is bij een veranda nóg groter. Grote glasramen laten veel licht binnen en vervagen de grens tussen binnen en buiten.  Daardoor oogt de ruimte groter dan ze effectief is. Kies je voor een standaardaanbouw, dan is dat veel minder het geval.

Energiezuinig verwarmen

Een veranda doet je verwarmingsfactuur amper stijgen. En kan er zelfs voor zorgen dat je energiezuiniger verwarmt. Een winter-, lente- of herfstzonnetje dringt via het vele glas binnen en helpt de ruimte opwarmen. Extra verwarmen doe je met een klassieke radiator, vloerverwarming of warmtepomp. Wordt je veranda te heet in de zomer? Geen probleem: de juiste zonwering en airconditioning bieden soelaas.

Extra multifunctionele ruimte

Een veranda betekent extra leefruimte. Ruimte die je nog volledig inricht zoals jij dat wilt. Keuken, zithoek, bureau, speelruimte of zelfs atelier. Met de juiste details en afwerkingsmogelijkheden, gebruik jij jouw veranda voor wat jij maar wilt.

Waardestijging van je woning

Je woning uitbreiden met een veranda, is een echte meerwaarde. Niet alleen voor jezelf op dat moment, maar ook voor de waarde van je woning wanneer je het wilt verkopen. Extra woonoppervlak in de vorm van een veranda: een groot pluspunt!

Overtuigd? Laat ons je woning uitbreiden

Ben je overtuigd van de voordelen van een veranda? Of wil je graag nog wat meer informatie vooraleer je definitief beslist? Stuur ons gerust al je vragen door, of spring binnen in een van onze toonzalen. We maken je er wegwijs in alle mogelijkheden. Tot binnenkort!