Verandabouwer

Een verandabouwer

uit de duizend

Jij bent op zoek naar een betrouwbare partner, een verandabouwer die je project van begin tot eind in handen neemt en jouw droom tot in de perfectie uitvoert. Dankzij onze decennialange ervaring – we hebben al meer dan 50 jaar topervaring op de teller – ligt jouw project in de allerbeste handen.

Als gepassioneerd verandabouwer beloven we je met de hand op het hart dat jouw veranda uniek wordt. Want elke veranda begint met andere mensen en andere ideeën. Geen enkele stijl is ons vreemd: van landelijk klassiek tot het strakste modern. De enige constanten zijn onze materialen: maar met aluminium, hout en staal hebben we alles is in huis om jouw droomveranda te realiseren.

Het toppunt van service? Niet alleen gebeuren het volledige ontwerp en productie in eigen huis, jij hebt als klant één centraal aanspreekpunt, waardoor de communicatie enorm vlot verloopt. Is je veranda klaar om te vertrekken? Dan zorgen onze ervaren monteurs voor een vlekkeloze opbouw en afwerking.

Meer weten over onze veranda's?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Alle mogelijke stijlen
  • Alle expertise en service in eigen huis

Laat je inspireren!

Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.