Zwembadoverkapping

Wat je moet weten:

  • Hele jaar door zwemmen in comfort
  • Minder kosten en onderhoud
  • Gewapend tegen koude en condensatie

Zwembadoverkapping:

baden in verwondering

Het hele jaar door een deugddoende warme plons in je binnenzwembad nemen terwijl de natuur rondom in al haar schoonheid binnenkijkt? Met een gesloten zwembadoverkapping creëer je een unieke sfeer en comfort, zowel in hartje zomer als in putje winter.

Bovendien bespaar je met een zwembadoverkapping beduidend op verwarmingskosten voor je zwembadwater en heeft je zwembad minder onderhoud nodig. Gedaan met het vissen van blaadjes, insecten en andere vuiligheid.

Bij Miniflat besteden we extra aandacht aan belangrijke factoren zoals condensatie, verluchting en isolatie. Zodat je op elk moment van het jaar in een comfortabele, gezonde en aangename omgeving duik kan nemen.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.