Bijgebouwen

Wat je moet weten:

  • Ruime keuze aan afwerking
  • In aluminium, hout of staal
  • Combineer verschillende functies

Bijgebouw voor je tuin:

eindeloze mogelijkheden

Je hebt dringend ruimte nodig om wat tuinspullen, fietsen of ander materiaal in kwijt te geraken. Een modern of landelijk bijgebouw in je tuin is de voor de hand liggende keuze, als je groen licht krijgt van de gemeente toch. Hout is de populairste keuze. Je hangt niet voor altijd vast één kleur en kan je bijgebouw eenvoudig opknappen en als nieuw doen uitzien.

Maar ook een bijgebouw in aluminium of staal is perfect mogelijk bij Miniflat, zeker als je het onderhoud zoveel mogelijk wenst te beperken. Bovendien zijn ook deze materialen zeer duurzaam en kwalitatief, en combineer je ze gemakkelijk met verschillende soorten beglazing.

Bergruimte? Overdekt terras? Carport? Waarom niet verschillende functies combineren? Doordat we volledig op maat werken zijn jouw mogelijkheden eindeloos.

Kies je voor een bijgebouw van Miniflat, dan geniet je van 15 jaar kwaliteitsgarantie.

Bij Miniflat zijn we zo zeker van de kwaliteit van onze bijgebouwen dat wij met plezier jou 15 jaar lang gerust laten genieten van je droomveranda.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.