Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken

Miniflat staat voor meer dan vijftig jaar ervaring in veranda’s en bijgebouwen. Wij beloven je topkwaliteit op maat. Daarvoor hebben we alle expertise en infrastructuur in eigen huis. Bovendien staan we je bij van planning tot uitvoering.

Waar droom jij van?

Een poolhouse dat jouw zwembad helemaal perfect maakt? Een uitbreiding van jouw keuken waar jij en je gasten in alle comfort kunnen genieten? Extra speelruimte voor je kinderen of kleinkinderen?

Wij willen dat jij groots droomt. Want wat je ook wilt: wij kunnen het maken. Omdat wij van Miniflat alleskunners zijn. Aluminium, hout of staal – maakt ons niet uit. Veranda, pergola of poolhouse: wij denken met jou mee en maken het waar.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door onze kennis van elk materiaal. Met onze service van A tot Z: van voorontwerp tot en met het laatste detail van de afwerking. Dankzij onze eigen mensen: de vakmannen hier in onze ateliers en de plaatsers bij jou ter plekke.

Visualiseer je toekomstige veranda, pergola of poolhouse. Stel je voor hoe ze eruit ziet, vanbinnen en langs buiten. En beeld je in hoe ze kan bijdragen tot jouw geluk. Dan vertellen wij jou hoe wij ze ontwerpen, bouwen en afwerken precies zoals jij wilt. Zonder toegevingen.

  • +50 jaar ervaring
  • 6000m2 atelier
  • 98 alleskunners
  • 400 constructies/jaar

Sinds 2001 is Miniflat samen met Aldera BVBA en BV Veranda Nederland verenigd binnen één sterke industriële groep, de NV Karel Dierick. De drie ondernemingen blijven op commercieel vlak onafhankelijk opereren.

Met de overname van verandabouwer Aldera BVBA, gevestigd in Sint-Job-in-‘t-Goor en voornamelijk gespecialiseerd in aluminium constructies, breidde de groep zijn bestaand aanbod in houten en stalen tuinkamers, pergola’s en zwembadoverkappingen gevoelig uit. Met de overname van Veranda Nederland heeft Miniflat een ruimere afzetmarkt.

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.