Veranda toonzaal Antwerpen

Miniflat,

dé verandaspecialist van Antwerpen

Wij zijn alleskunners. Of je nu op zoek bent naar een veranda in aluminium, hout of staal, wij staan je bij van voorbereiding en ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing. Zodat jij je leven lang geniet van een unieke veranda met alles erop en eraan.

Wil je onze realisaties eens van dichtbij zien en voelen? Kom dan zeker eens langs in onze Antwerpse toonzaal te Sint-Job-in’t-Goor.Referenties Contacteer ons

Bezoek onze toonzaal

Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in’t-Goor
Open: maandag tot zondag van 13u tot 17u
Tel.: 03 633 13 93
Mail: info@miniflat.com
Spring gerust eens binnen
of maak een afspraak

Laat je inspireren!

Van pergola tot poolhouse

Bij Miniflat blijft het niet bij veranda's. Kom een kijkje nemen in onze toonzalen in Limburg, Antwerpen of Oost-Vlaanderen en ontdek wat we nog allemaal te bieden hebben: poolhouses, pergola’s, terrasoverkappingen, orangeries,… Wij vertalen jouw ideeën in een tuinconstructie waar jouw mond van open valt.
Ontwerpers, ingenieur, hout- en staalbewekers, monteurs,… Miniflat heeft alle kennis en handen onder eigen dak zitten om jouw project tot een perfect einde te brengen. In onze vestigingen in Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen kan je terecht voor inspiratie, informatie én een volledige service op maat, of je nu een veranda of een ander tuingebouw zoekt.

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.