02 december 2020

Je tuinkantoor of bijgebouw verwarmen in de winter? De opties

Het hele jaar door genieten van je tuinkantoor of bijgebouw? Dat is perfect mogelijk dankzij verschillende verwarmingsmogelijkheden. Ken jij de Heatstrip of Heatsail al om je bijgebouw te verwarmen?

Wat is belangrijk wanneer je op zoek gaat naar verwarming voor je tuinkantoor of bijgebouw? Algemeen geldt: hoe dichterbij en hoe gerichter de verwarming staat, hoe beter de verwarming.

Heatsail

Beem

De producten van Heatsail verwarmen niet alleen, maar integreren ook verlichting en design. De Heatsail Beem is een strak model dat mooi past boven een tafel, bar, zetel… Doordat het wat lager hangt, is het rendement van dit product top.

Dome

Ook de Heatsail Dome integreert verwarming, verlichting en design. Én heeft een ingebouwde luidspreker. Perfect voor boven je tafel, het salon, de zithoek… In tegenstelling tot onze andere verwarmingstoestellen, is de Dome verplaatsbaar. Maar weet wel dat dit een zwaar toestel is dat je niet zomaar aan de kant schuift.

bijgebouw verwarmen

Heatstrip

Ingebouwd

De ingebouwde straalverwarmers van Heatstrip werken op infrarood, vallen amper op en zijn verkrijgbaar in antraciet of wit. Het oppervlak kleurt niet zoals bij terrasverwarmers, maar behoudt gewoon zijn kleur. Doordat ze ingebouwd zijn, kan je ze niet richten naar verschillende plekken, maar je kan ze wel perfect inbouwen op de plekken die het belangrijkste zijn.

Opbouw

Je kan Heatstrips ook opbouw aan het plafond plaatsen. Ze springen dan iets meer in het oog, maar kunnen wel gericht worden op verschillende plekken.

Sidenote: je kan een opbouw heatstrip langs windvaste screens plaatsen, zolang je er +/- 15 centimeter vanaf blijft en je de warmer niet naar je screens richt.

Hoe ga jij je tuinkantoor of bijgebouw verwarmen?

Heb je al een bijgebouw maar zoek je nog naar verwarming? Veel van onze opties kunnen we nog perfect bij je plaatsen.

Of wanneer je nog moet starten: denk nu al aan je favoriete verwarmingsoptie en wij zorgen dat hij perfect wordt geïnstalleerd.

Ontdek Miniflats scherpe prijzen

Wij zijn officiële verdeler van Heatsail en Heatstrip. Hierdoor kunnen wij je volledig ontzorgen en je bijgebouw verwarmen aan een scherpe prijs.

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie of vraag nu een offerte aan.

Wij helpen je graag verder!