Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

23 februari 2023

Buiten genieten onder een moderne pergola met buitenkeuken

Hou jij ervan om volop te genieten van je tuin, liefst het hele jaar door, en heb je een passie voor koken? Dan is een overdekte buitenkeuken vast iets voor jou. Laat je inspireren door deze moderne pergola.

Het hele jaar door buiten koken met een overdekte buitenkeuken

De klant die voor dit project bij ons kwam aankloppen, was een hobbykok die graag buiten wilde koken met een dak boven zijn hoofd. De ideale oplossing? Een pergola. Met deze constructie kon de klant heel het jaar door genieten van zijn tuin, terras en zelfs een buitenkeuken.

Woning met moderne pergola en buitenkeuken

Moderne pergola op maat

De pergola werd tegen de bestaande woning aangebouwd, helemaal op maat. De bestaande ramen werden behouden. Met een aluminium kroonlijst en palen in staal, kunnen we spreken van een zeer stevige constructie.

Het plafond bestaat uit gips, met ingebouwde spotjes. Voor de vloer werd gekozen voor terrazzotegels. Dit zijn tegels met een combinatie van kleurrijke stukjes marmer, kwarts of graniet en cement of resine. Ze ogen heel fris en speels.

Onder het plafond, aangrenzend met de woning, werden terrasverwarmers geplaatst om warmte te garanderen tijdens koude wintermaanden.

Breid jouw woning uit met een veranda of pergola

Wil je jouw woning ook graag uitbreiden met een tuinkamer en/of pergola? Kom langs in een van onze toonzalen en laat je inspireren door onze showroommodellen. Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken.