05 oktober 2023

In de winter genieten van je tuin met een goed uitgeruste pergola

De winter kan een prachtig seizoen zijn, maar vaak trekken we ons terug in huis waardoor  onze tuin wordt vergeten. Een overdekt terras  biedt hier de perfecte oplossing. Benieuwd hoe je in de winter kan genieten van jouw tuin en pergola, zelfs wanneer de temperaturen dalen? Ontdek het in dit artikel.

Beschermd tegen weer en wind met windvaste screens

Een pergola biedt niet alleen schaduw en verkoeling in de zomer, maar het is ook een uitstekende bescherming tegen de winterse elementen. Met een pergola creëer je een gezellige en beschutte ruimte waar je het hele jaar door van kan genieten. Regen, sneeuw of wind zullen geen obstakel meer vormen.

Om je pergola winterklaar te maken, bieden we windvaste screens aan. Deze screens kunnen eenvoudig worden neergelaten om de koude wind buiten te houden. Zo kan je comfortabel buiten zitten, zelfs op de meest winderige winterdagen. Geen behoefte meer aan dikke truien en dekens; je zult heerlijk warm zijn onder je pergola.

Windvaste screens pergola

Lekker warm dankzij geïntegreerde designverwarming

Wat is er gezelliger dan buiten zitten met vrienden en familie terwijl je wordt verwarmd door een prachtige geïntegreerde designverwarming? Onze pergola’s kunnen worden uitgerust met verwarmingsoplossingen van Heatsail Beem die niet alleen warmte bieden, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan je buitenruimte.

Dankzij deze verwarmingselementen kan je ontspannen of zelfs een winterse barbecue organiseren zonder het koud te hebben.

Terrasverwarming pergola

Overdekte plaats om buiten te koken, te roken, …

Hou van raclette of gourmet, maar vind je het vervelend dat de geuren in huis blijven hangen? Dankzij een pergola kan je buiten koken en genieten, zonder je zorgen te maken over vieze geuren in huis.

Ook voor rokers biedt een pergola een overdekte plek waar ze in alle comfort hun sigaret kunnen opsteken.

Gezelligheid, het hele jaar door

Met een pergola in je tuin, kan je het hele jaar door gezelligheid creëren. Nodig vrienden uit voor een winterse cocktailavond, of geniet gewoon van een rustige ochtend met een kopje koffie terwijl je uitkijkt over je tuin.

Kom jouw droomveranda met ons bespreken

Heb je interesse in het plaatsen van een pergola zodat je, ongeacht het seizoen, altijd kan genieten van je tuin? Kom langs in onze toonzalen en laat je inspireren door onze pergola’s. Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken.