26 mei 2023

Jouw veranda of poolhouse optimaal beveiligen

Hoogwaardige sloten

In principe moeten onze constructies niet uitgerust worden met een alarmsysteem. Ze worden namelijk allemaal standaard voorzien van deuren met SKG-sloten. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, waarbij strenge normen worden opgelegd naar beveiliging toe. Met een veranda of poolhouse van Miniflat slaap je dus gerust op beide oren.

Draaideuren met dievenklauwen

Ook de oude gewoonte van een stok in de rail van een schuifdeur steken is niet meer van toepassing. Onze draaideuren hebben een ingebouwde dievenklauw voor een extra beveiligingslaag. 50 jaar ervaring leert ons dat dieven wel schade kunnen aanrichten, maar nooit binnenraken.

Verandadeur met dievenklauw

Schuiframen op wieltjes

Naast draaideuren, werken we ook met hefschuifdeuren. Hierbij dien je eerst de hendel langs de binnenkant om te draaien om de deur op wieltjes te zetten voor je de deur kan openen.

Doordat de wieltjes slechts af en toe ingeschakeld worden, worden ze niet altijd belast en gaan ze lang mee. Bovendien is de deur winddicht en uiterst inbraakveilig.

Schuifdeuren met hendel op wieltjes van veranda

Draai- of schuifdeur met slot langs binnenkant

Als je nooit via je veranda je woning binnengaat, kan de deur uitgerust worden met een enkelzijdige cilinder waarbij je de sleutel er enkel langs de binnenkant insteekt. Hierdoor kan het slot van de deur langs de buitenkant niet gemanipuleerd worden door inbrekers.

Deuren en wanden van gelaagd glas

Het mechaniek van de deuren in een tuinkamer of poolhouse zijn belangrijk, maar ook het type glas is van belang. Onze constructies worden voorzien van gelaagd glas (net zoals de voorruit van een wagen). Dit glas is supersterk en vrijwel onbreekbaar.

Laat je adviseren over jouw toekomstige tuinkamer

Heb je nog vragen over de beveiliging van jouw veranda of poolhouse? Of ontvang je graag advies op maat over jouw droomveranda? Kom langs in onze toonzalen. Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken.