02 juli 2021

Poolhouse inrichten: inspiratietips van Miniflat-experts

Een poolhouse inrichten, hoe doe je dat nu het best? Wat zijn de musts en wat de nice-to-haves? Een handig overzicht van onze Miniflat-experts:

De leefruimtes

Lounge

De garantie voor gezellige namiddagen of avonden. Plaats een loungeset op het overdekt terras van je poolhouse of voorzie een zithoek aan het raam in je poolhouse.

Guest room

Gasten op bezoek? Wanneer je een slaapbank in je poolhouse plaatst, kunnen zij hier gemakkelijk overnachten. Gastvrijheid ten top!

 

Bar

Een bar geeft je poolhouse meteen extra klasse. Je kan je bar zo ver uitbouwen als je wil. Van volledig uitgerust met spoelbak, ingebouwde verlichting, glazenkast, barkrukken… tot een frigootje met bartafel.

poolhouse inrichten

Keuken

Niet de hele tijd in- en uitwandelen in je woning? Plaats een keukentje in je poolhouse en maak je volgende barbecuefestijn volledig klaar langs het zwembad.

 

Eetruimte

Met een eettafel in of aan je poolhouse, geniet je bij mooi weer telkens van een maaltijd in een zomerse setting.

De praktische ruimtes

Technische ruimte

De verwarmingsinstallatie, filter… van je zwembad kan je perfect plaatsen in een afgesloten technische ruimte in je poolhouse. Zo zijn alle technieken mooi weggewerkt.

 

Sanitair

Vermijd natte voeten in je woning en voorzie een toilet in je poolhouse. Indien je voldoende ruimte hebt, kan je er een kleine badkamer van maken met een douche. Of je plaatst een buitendouche langs het poolhouse.

Kleedkamer

Zorg voor een kleedkamer of -hokje waarin gasten zich rustig kunnen omkleden. Wil je het ordelijk houden in de rest van je poolhouse, dan kan je hier ook een handdoekenrek of enkele kastjes plaatsen.

Tuinberging

Een tuinberging aan de zij- of achterkant van je poolhouse is ideaal om tuingerief op te bergen. Of om de vele luchtmatrassen en zwembanden te stockeren!

Een poolhouse inrichten: vraag het aan onze experts

Heb je de knoop doorgehakt en wil je een poolhouse plaatsen? Onze experts helpen je graag verder met het exterieur én interieur van je toekomstige favoriete plek thuis.

Wil je graag meer informatie? Contacteer ons gerust voor meer informatie, of spring eens binnen in een van onze toonzalen.