02 december 2020

Steellook veranda gecombineerd met onbehandeld hout – realisatie

Een steellook veranda: de klassieke en kenmerkende look van steellook ramen combineren met het warme karakter van hout? Dat is perfect mogelijk. Wij ontwierpen en plaatsten deze unieke steellook veranda met overdekt terras in Grobbendonk.

Onze klanten genieten graag maximaal van het buitenleven, ook wanneer het Belgische weer daar een stokje voor probeert te steken. Daarom wilden zij graag hun leefruimte opentrekken en aanvullen met een overdekt terras.

Unieke combo van aluminium en hout

De veranda is uitgerust met fijne aluminiumprofielen in steellook. Het aluminium komt door de ramen uit meer naar buiten om het geheel nog slanker te maken.

Op de hoeken van de veranda werkten we met houten palen, dat we ook gebruikten voor het overdekte terras. Onze klanten kozen voor natuurlijk hout, omwille van het authentieke karakter dat het uitstraalt. Door het hout jaarlijks te beitsen, behoudt het zijn mooie looks.

Die combinatie tussen aluminium en hout is uniek. We produceren bij Miniflat niet 1 maar 3 materialen: hout, aluminium en staal. Hierdoor kunnen we unieke projecten creëren die de verschillende materialen gemakkelijk combineren. Maatwerk van de bovenste plank!

Optimale lichtinval

Een grote lichtkoepel zorgt voor extra licht van bovenaf. De koepel is uitgerust met ons Flatglass en voorzien van zwart gelakte houten dakliggers aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde is alles netjes afgewerkt met UV-bestendige rubbers en onderhoudsvriendelijke aluprofielen.

steellook veranda

Tot in de puntjes afgewerkt

De veranda is voorzien van ingebouwde screens, die verwerkt zitten in de goot van de veranda. Op die manier zie je de screens niet zitten wanneer ze opgerold zijn.

De deur naar de veranda is een glazen draaideur tot boven. We installeerden een plissé vliegendeur die alleen zichtbaar is wanneer ze uitgevouwen wordt.

steellook veranda

De steellook veranda van je dromen?

Bij Miniflat zijn we specialist in hout, aluminium én staal. Een unicum, want niet elke verandabouwer kan aan de slag met al die materialen. Wij gaan een stap verder, zijn niet gebonden aan 1 materiaal en maken zo jouw droomveranda op maat waar.

Zelf op zoek naar de veranda van je dromen? Contacteer ons voor meer info en wij helpen je graag verder!