17 februari 2020

De 5 troeven van een houten veranda

Op zoek naar het juiste materiaal voor je nieuwe veranda? Wij zetten de 5 troeven van een houten veranda op en rij.

1. Warme en natuurlijke uitstraling

Met hout kan je alle richtingen uit. Het natuurlijke materiaal is goed bewerkbaar en daardoor geschikt voor speciale vormen. Je geeft je woning er een extra warme en chique uitstraling mee. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van houten veranda’s. 

2. Beste isolator

Hout is qua isolatie de beste van de klas. Het materiaal voelt warm aan en vermindert de kans op koudebruggen.

3. Flexibel onderhoud

Als klein onderhoud is een wasbeurt met een sopje en spons voldoende. Spoel even na en droog het houd met een zeem. Om de zeven jaar is een grotere onderhoudsbeurt aan de orde en dien je de buitenkant te herschilderen. Na dit werkje is je veranda wel weer zo goed als nieuw. Dit is ook het perfecte moment om krassen weg te werken, iets dat bij staal en aluminium moeilijker is.

4. Hoge duurzaamheid

Wij werken enkel met hout met de hoogste duurzaamheidsklasse. Je mag erop rekenen dat je daardoor de beste garantie hebt op een lange levensduur van je veranda.

5. Prijs-kwaliteit

Kwaliteitsvol hout, vakwerk en een design op maat. Hout is iets duurder dan aluminium maar goedkoper dan staal. Prijs-kwaliteit ziet hier zeker en vast goed.

Gewonnen voor hout?

Zie jij een houten veranda helemaal zitten? Bereken met onze prijssimulator hoeveel jouw droomveranda kost!

Twijfel je toch nog tussen de verschillende materialen? Doe onze materiaaltest ontdek welk materiaal best past bij jouw wensen.