Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

Pergola's

Wat je moet weten:

  • Open constructie, vast of los van je woning, in elk materiaal
  • Bescherming tegen zon, wind en regen
  • Te combineren met een veranda

Pergola:

buitenleven in stijl

Jij bent een echt buitenmens! Heb je al eens gedacht aan pergola of prieel in aluminium, hout of staal? Bekijk het als een soort van open veranda. Vastgemaakt tegen je gevel zelfs losstaand in je tuin. Net als bij een terrasoverkapping heb je verschillende opties om je comfort en privacy te verhogen.

Vlucht niet langer meteen naar binnen bij de eerste regendruppels, een fris briesje of de brandende zon. Met een pergola geniet je ongehinderd van je tuin en van de gezonde buitenlucht.

Wist je dat veel mensen een pergola combineren met een veranda? Op deze manier geniet je in de zomer van een heerlijk zicht op je tuin onder je pergola. Eens het echt té koud wordt, ga je gewoon in je lekker verwarmde veranda zitten.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.