Poolhouses

Wat je moet weten:

  • Vakwerk op maat in aluminium, hout of steen
  • Van basic tot alle opties
  • Volledig op maat

Poolhouse:

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin

Een houten poolhouse in Engelse stijl? Een strakke aluminium uitvoering? Of ben je eerder gewonnen voor een stenen poolhouse dat de looks van je woning volgt? Wij zorgen dat het totaalplaatje klopt.

Wij nemen elk project aan. Van eenvoudige berg- of omkleedruimte tot douche, sauna of zelfs bar, met alles erop en eraan. Laat ons weten waar jij al jaren van droomt en haal het relaxte vakantiegevoel naar je eigen tuin.

Bij Miniflat bouwen we jouw poolhouse volledig op maat. Wij garanderen een vlekkeloze opvolging van ontwerp tot en met uitvoering.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.