Klassieke veranda

Wat je moet weten:

  • Focus op het profiel, ontelbare vormen van afwerking
  • Geen enkel materiaal is uitgesloten
  • Extra lichtinval mogelijk dankzij lichtstraat of lichtkoepel

Klassieke veranda:

de klasse zit hem in de details

Een klassieke veranda van Miniflat is meer dan een knipoog naar het verleden. Kruishouten, sierglas, borstweringen, … Er zijn wel honderden manieren om jouw veranda een uniek klassiek karakter te geven.

Net als bij onze moderne veranda’s is een klassieke veranda mogelijk in elk materiaal. Uiteraard in hout, maar ook in aluminium en in staal. Denk maar aan een aluminium veranda met moulures of in steellook. Of aan een klassieke stalen orangerie, een perfecte mix tussen nostalgie en design.

Door de uitgesproken constructie van een klassieke veranda is het mogelijk dat je hier en daar wat extra licht moet binnenhalen. Lukt dat niet via je beglazing, dan heb je altijd de mogelijkheid om een lichtstraat of lichtkoepel te integreren.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.