Moderne veranda

Wat je moet weten:

  • Strak ogende profielen, focus op glas
  • Geen enkel materiaal is uitgesloten
  • Subtiel en tijdloos

Moderne veranda's:

voor de fans van subtiel en verfijnd

Wie kiest voor een moderna veranda, legt graag de nadruk op ruimte en lichtinval. De profielen zien er strak en verfijnd uit en geven zo meer ruimte aan de glaspartijen.

Aluminium, hout of staal: elk materiaal heeft zijn plaats binnen een eigentijdse of moderne woning. Of combineer een aluminium, onderhoudsvriendelijke buitenkant met een warme, houten afwerkings langs binnen met de Minimal veranda.

Een moderne veranda is dankzij zijn subtiele look helemaal tijdloos. Ook al verandert je interieur doorheen de jaren, jouw veranda verliest niets van zijn charme.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.