Stalen veranda

Wat je moet weten:

  • Industrieel, verfijnd, slanke en pure profielen
  • Supersterk, degelijke isolatie, onderhoudsvriendelijk
  • Past bij eender welk type woning

Stalen veranda’s:

minimale profielen, maximaal buitengevoel

Wie van een stevige vleug retro en industrieel houdt, vindt in staal zeker zijn goesting. De zeer slanke profielen van een stalen veranda ogen minimalistisch en strak. Hierdoor past dit type veranda bij eender welke stijl van woning. Onze stalen veranda’s zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Staal is sterker dan aluminium en hout, ondanks de dunne profielen. De gelaste hoekverbindingen maken het materiaal letterlijk onverwoestbaar. Net als aluminium is staal een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Ook op vlak van isolatie zijn de twee materialen vergelijkbaar.

De ultraslanke, subtiele profielen van een stalen veranda geven veel meer ruimte aan het glas. Je trekt dus massa’s licht (of sterren – wat je verkiest) binnen en laat je omgeving maximaal binnen. Dankzij het supersterke staal vormen grote overspanningen, ultrahoge deuren, … geen enkel probleem.

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken
Onze toonzalen zijn 7/7 open van 13 tot 17 uur
Limburg
Korspelsesteenweg 96
3581 Beverlo
Antwerpen
Nijverheidsstraat 2
2960 Sint-Job-in't-Goor
Oost-Vlaanderen
Knokkebaan 91
9910 Aalter (Knesselare)

Bekijk onze referenties

Nog meer inspiratie

Gratis advies aan huis of een offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

All-in service

Miniflat heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de pure afwerking. En alles wat daartussen valt. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging. Lees meer

Onze materialen

Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.