Schrijf je in voor de Woondroomdagen op 18/08 en 25/08 in onze conceptwoning in Aalter.

18 november 2022

Feilloze uitbreiding van keuken en zithoek met een veranda

Wil je jouw keuken of leefruimte graag uitbreiden? En dat met oog voor jouw stijl en ruimte? Voor een klant mochten we hun woning in scandinavische stijl vergroten door middel van een prachtige tuinkamer op maat. Ontdek hier meer over het project.

Vergroten van leefruimte met een veranda

We horen vaak van klanten dat ze bij de renovatie van hun keuken opmerken dat de ruimte eigenlijk te klein is en ze deze willen uitbreiden. Dat was bij deze klant niet anders. De oplossing? Een tuinkamer op maat!

De klant opteerde voor een uitbouw met een grote, nieuwe keuken en een zithoek dat feilloos aansluit bij de rest van de woning. Ook de match met de scandinavische interieurstijl werd mee in rekening genomen.

Een leuk detail is de doorkijkgashaard die tussen de keuken en de zithoek werd geplaatst om de twee ruimtes op een stijlvolle manier met elkaar te verbinden.

Een mooie, rustgevende mix van materialen

Wat dit project uniek maakt is de combinatie van materialen dat werd gebruikt langs de binnenkant van de tuinkamer. In zowel de keuken als de zithoek werd gewerkt met strakke kleuren als zwart en wit, in combinatie met hout. De natuurlijke kleur van het hout, zoals dat van de latjes tegen de muur, zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimtes.

Veranda met zithoek en doorkijkhaard

Moderne zwarte veranda in aluminium

De veranda werd gebouwd in zwart aluminium, wat mooi aansluit bij de moderne stijl van de rest van de woning. In de goot van de veranda werden screens verwerkt die in de zomer gebruikt worden om de warmte buiten te houden.

De achtergevel werd gebouwd in twee delen, waarbij die van de keuken iets meer naar voren staat. Dit breekt de ruimte langs de binnenkant, en geeft wat meer dimensie langs de buitenkant van de woning. Een mooi voorbeeld van echt maatwerk.

Breidt jouw woning uit met een tuinkamer

Wil je jouw woning ook graag uitbreiden met een veranda? Kom langs in een van onze toonzalen en laat je inspireren door onze showroommodellen. Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken.