01 juni 2021

Je veranda inrichten met onze interieurtips

Een veranda inrichten kan op de meest uiteenlopende manieren. Van een extra leefruimte tot een overdekt zwembad: alles kan. Op zoek naar inrichtingsideeën voor je (toekomstige) veranda? Wij zetten de leukste ideeën op een rij.

Salon en/of eetkamer

Een klassieker: een veranda is de ideale manier om je leefruimte verder uit te breiden. Een salon of eetkamer (of allebei!) in een veranda is een fijne plek om met familie of vrienden te vertoeven, met zicht op je tuin.

Keuken

Er wordt tegenwoordig niet alleen meer gekookt en gegeten in een keuken, maar vooral geleefd. Door je keuken te verplaatsen naar je veranda – of je huidige keuken uit te breiden met een veranda – haal je meer licht binnen, vergroot je de ruimte en komt je keuken volledig tot zijn recht. Een absolute meerwaarde voor een van de meest gebruikte ruimtes in een woning!

veranda inrichten

Speelkamer

Geen zin in rondslingerend speelgoed overal en geen extra ruimte in je woning voor een aparte speelkamer? Een veranda is de ideale plek om kinderen naar hartenlust te laten spelen. Worden de kinderen groter, kan je de ruimte herinrichten als studeerplek of tv-hoek.

Indoor jungle

Grote plantenliefhebber? Planten staan graag op een plek met veel dag- en zonlicht. Een veranda is voor hen perfect. Plaats een tafeltje of zithoek tussen al je planten en creëer een unieke groene ruimte binnenshuis.

Home office

Veel aan het thuiswerken? Een veranda is een ideale plek om je home office in te richten. Een eigen plek, dichtbij huis, waar je ongestoord kan werken. Ontdek hier een van onze thuiskantoren die wij mochten bouwen.

Gezellige leesplek

Boekenliefhebber? Niets is zo fijn als een rustige leesplek met mooi uitzicht, waar jij je kan verdiepen in je favoriete boek. Mooie boekenkast tegen de muur, comfortabele zetel aan het raam: meer moet dat niet zijn.

veranda inrichten

Overdekt zwembad

Wil je een indoor zwembad aanleggen? Wanneer je kiest voor een verandaconstructie als overdekking, geniet je nog optimaal van het buitengevoel. De vele ramen behouden de connectie met de omgeving, en bij warmer weer kan je de schuiframen volledig openzetten.

Hoe ga jij je veranda inrichten?

Klaar om je woning uit te breiden en je nieuwe veranda optimaal in te richten? Wij helpen je verder, met een verandabouw van A tot Z.

Eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Download dan gratis onze inspiratiegids: pagina’s vol inspiratie en informatie. Klik hier om de gids te downloaden.