19 juni 2019

Veranda uit hout en aluminium: ontdek Minimal

Ben je fan van de moderne uitstraling van aluminium? Maar hou je ook van de warmte van een houten veranda? Bij ons geen keuzestress, want onze Minimal veranda combineert het beste van twee werelden: aluminium aan de buitenkant en een houten afwerking langs binnen. Of hoe een strak design en warm interieur perfect samengaan.

veranda hout

Bij ons kan je kiezen tussen 3 materialen voor je toekomstige veranda: hout, aluminium en staal. Maar  wat als je het strakke uiterlijk van aluminium wel mooi vindt, maar dat niet aansluit bij de rest van je interieur? Of als je volop wilt gaan voor hout, maar je het intensievere onderhoud van hout echt niet ziet zitten? Niet getreurd: bij ons hoeft een veranda niet uit hout óf  aluminium te bestaan. Een en-enverhaal is perfect mogelijk.

veranda hout

Een topcombinatie

Onze Minimal veranda uit hout en aluminium combineert de troeven van beide materialen. Aan de buitenkant heb je de moderne look en de onderhoudsvriendelijkheid van aluminium. Langs binnen heb je daartegenover de warme uitstraling van hout, maar dan zonder het onderhoud. Omdat de houten binnenkant van je veranda niet blootgesteld is aan zon, regen en wind, hoef jij je hier geen zorgen over  te  maken.

De profielen van de Minimal veranda zijn amper 5,8 centimer breed en worden door ons mooi weggewerkt in de vloer en het plafond. Om het design zo strak mogelijk te houden en het contact met buiten te maximaliseren, zijn er ook geen onderprofielen.

veranda aluminium hout

Kies een aluminium én houten veranda

Kiezen is verliezen, en dat moet dankzij onze Minimal veranda niet. Is deze veranda ook dé veranda van je dromen? Kom ‘m ontdekken in een van onze toonzalen en wij bekijken graag  hoe wij je droom kunnen waarmaken. Of contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvend ontwerp.